Fintro Oostakker

|

+ 32 9 251 23 24

|pattyn-sax@fintro.be

Verzekeren - Voertuigen

Terug

Voertuigen

Als zelfstandige of als bedrijfsleider bent u of uw medewerkers vaak op de baan en hebt u alle belang bij een optimale dekking voor uw bedrijfsvoertuigen en uw vervoerde goederen.

De wettelijk verplichte verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid (BA), dekt de materiële en lichamelijke schade toegebracht aan derden.
De materiële schade aan uw eigen voertuig en aan uw vervoerde goederen zijn niet gedekt in de waarborg BA.

Voor uw eigen voertuig kan u zich ‘omnium‘ verzekeren tegen vandalisme, eigen materiële schade, brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten met o.a. storm- en hagelschade, aanrijding met dieren. Daarnaast kan u ook de schade die veroorzaakt wordt door uw vervoerde goederen aan uw eigen voertuig tijdens het laden en lossen verzekeren, of zelfs de schade aan uw voertuig of aanhangwagen die werd veroorzaakt door uw vervoerde goederen.

Niet alleen de schade aan uw voertuig, maar ook de schade aan uw vervoerde goederen kunnen worden verzekerd. De verzekering ‘vervoerde koopwaar & materieel’ biedt, aanvullend op uw BA, een complete en eenvoudige oplossing voor alle vervoer voor eigen rekening, zowel voor minder als meer dan 3,50 ton. Zelfs bij diefstal van uw materieel! Kortom, een dekking die optimaal is aangepast aan uw behoeften en in functie van uw activiteit.

Onontbeerlijk bij uw autoverzekering is de waarborg ‘rechtsbijstand’. Deze kan u combineren met uw autopolis, maar desgewenst ook via een afzonderlijke specifieke rechtsbijstandsverzekeraar.

Ook voor een wagenpark met meerdere voertuigen bestaan er eenvoudige en overzichtelijke oplossingen door deze in 1 contract te bundelen.